امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درگیری مرگبار ۲ دندانپزشک در نیشابور | یکی از پزشکان خودکشی کرد

  • کد خبر: ۷۲۵۸۹
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
  • ۲
درگیری مرگبار ۲ دندانپزشک در نیشابور | یکی از پزشکان خودکشی کرد
ظهر دیروز (سه‌شنبه ۸ تیر) ۲ دندانپزشک در نیشابور با یکدیگر درگیر شده و یکی از پزشکان در صحنه خودکشی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۲ دندانپزشک در نیشابور دست به درگیری خونینی زدند. یکی از این پزشکان بعد از زخمی کردن همکار خود با قرص برنج خودکشی کرد و به بیمارستان منتقل شد.

دکتر سعید ن. همکار دندانپزشک‌ش را با ضربات شئی نوک‌تیز (احتمالا چاقو) راهی بیمارستان کرد و خود به دلیل مسمومیتِ احتمالا خودخواسته با دارو به بیمارستانی در مشهد منتقل شد.

ظهر سه شنبه، ٨تیرماه خبر حمله دکتر سعید ن. پزشک عمومی که گفته می‌شود با ضربات چاقو همکار دندانپزشک اش را که در همسایگی یکدیگر مطب دارند، مجروح ساخته، جامعه پزشکی و شهروندانی را که از این خبر مطلع شده‌اند، در بهت و حیرت فرو برد.

 

خودکشی با قرص برنج در صحنه خونین ۲ پزشک نیشابوری

بر اساس اطلاع دکتر سعید ن. از پزشکان شناخته شده است، با حضور در محل بانک سپه در خیابان امام خمینی (رو به روی پاساژ ناصرانی)، سراغ دکتر احمد ن. دندانپزشک رفته و پس از درگیری مختصر لفظی، با وارد کردن دست کم سه ضربه متوالی وی را به شدت مجروح ساخت.

شاهدان عینی گزارش کرده‌اند که این دندانپزشک شناخته شده و قدیمی با وجود خونریزی شدید و شدت جراحات با اقدامات درمانی صورت گرفته از مرگ نجات یافته است، اما پزشک ضارب دقایقی بعد از این حادثه خود نیز با حالتی آشفته به اورژانس مراجعه کرده و از مسمومیت دارویی خود با قرص برنج خبر داده و بلافاصله در محل اورژانس از هوش رفته است. بر اساس اطلاعات دریافتی وی پس از اقدامات اولیه، به علت وخامت حالش با بالگرد به بیمارستانی در مشهد انتقال یافته است.

بر اساس اطلاعات دریافتی وی پس از اقدامات اولیه، به علت وخامت حالش با بالگرد به بیمارستانی در مشهد انتقال یافت که تلاش پزشکان نتیجه نداد و ضارب مسموم فوت کرده است.

یک منبع آشنا با هر دو طرف این ماجرای خون‌بار از اختلاف و کدورت میان این دو نفر در روز‌های اخیر خبر داده است.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
0
0
این روزها پشت سر هم چه خبرهای ناگواری،بخصوص تحصیلکرده ها وافراد متخصص!
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
0
0
واقعا داریم سخت میگیریم زندگی را.زندگی یه شوخی هست و این شوخی تحت بازه زمانی نامشخصی اداره شده و هر وقت به انتهای این شوخی رسیدیم کارمان تمام شده و فاتحه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->